DSN File Will Not Load

To report bugs in the router software

DSN File Will Not Load

Postby mplafleur » Tue Sep 10, 2013 12:54 pm

This isn't the bug where if you have a layer marked as "mixed", the router will crash.

I have a board that i have been freeRouting in the past. It had been unable to complete the last 70 or so connections. I had made some changes and routed some connections manually and created a new DSN file. FreeRouter will no longer load the file; the "Loading..." popup message box stays up indefinitely. I have left it running, trying to load, for more than 24 hours several times.

My Intercomm application loads the DSN file just fine and in seconds. The file is now over 250Kb in size.
mplafleur
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 10, 2013 12:20 pm

Re: DSN File Will Not Load

Postby Elco » Sun Sep 15, 2013 3:10 pm

What utility did you use to create the DSN file?

Elco
Elco
 
Posts: 38
Joined: Wed Dec 21, 2011 4:15 pm

Re: DSN File Will Not Load

Postby IChodera » Wed Dec 11, 2013 9:44 am

The attached very small .dsn will not load - it just hangs on the "loading" message it was created using KiCad
Attachments
testbox.zip
(1.12 KiB) Downloaded 235 times
IChodera
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 11, 2013 9:35 am

Re: DSN File Will Not Load

Postby IChodera » Wed Dec 11, 2013 10:58 am

Just found the fault. the netlist includes a label '|1' instead of 'I1'

It would be nice if the router didn't just hang loading the file though. It took quite a lot of effort to find this error!
IChodera
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 11, 2013 9:35 am


Return to Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron